Baju Kurung Mini

Tidak dinafikan, baju kurung merupakan pakaian wajib bagi wanita. Di era moden ini, ia menjadi semakin menarik mengikut perederaan zaman, trend terkini serta designer juga memainkan peranan penting dalam mengeluarkan pelbagai pilihan corak dan rekaan fesyen yang menarik.

Fesyen Baju Kurung Mini adalah salah satu rekaan fesyen yang mampu menarik minat kaum wanita untuk trend raya 2021. Baju Kurung Mini potongan moden sangat terserlah dipakai untuk lebaran Aidilfitri 2021 dengan gayanya yang sopan dan elegan. Kini di Gio Fabrics, terdapat beberapa pilihan fesyen Baju Kurung Mini yang mempunyai ciri-ciri tersendiri dengan kombinasi yang menarik serta pilihan tepat untuk anda.

 

Baju Kurung Mini Leilani 2020 (Teal Blue & Tendril Green)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Mini Leilani)

Baju Kurung Mini Leilani potongan moden dengan Sequine Lace dibahagian dada serta dikombinasikan dengan potongan "layered wrap" di bahagian bawah baju. Fesyen ini membuatkan si pemakai kelihatan terserlah dan elegan. Diperbuat daripada kain jenis Umo Crepe dan dua pilihan corak Sequine Lace yang berbeza serta memberi keselesaan kepada si pemakai. Terdapat saiz S hingga XL dan hadir dalam 3 warna yang menarik.

 

Baju Kurung Mini Acacia 2020 (Pink & Jade)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Mini Acacia)

Baju Kurung Mini Acacia potongan moden dengan Sequine Lace dibahagian dada serta dikombinasikan dengan potongan "layered wrap" di bahagian bawah baju. Fesyen ini membuatkan si pemakai kelihatan terserlah dan elegan. Diperbuat daripada kain jenis Umo Crepe dengan dua pilihan corak Sequine Lace yang berbeza serta memberi keselesaan kepada si pemakai. Terdapat saiz S hingga XL dan hadir dalam 2 warna yang menarik.

 

Baju Kurung Mini Suri 2020 (Yellow & Jade)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Mini Suri)

Baju Kurung Mini Suri diperbuat daripada kain jenis Umo Crepe dan Sequine Lace. Mempunyai potongan baju yang sedikit berbeza dimana di bahagian tepi pinggang baju si pemakai boleh mengikat reben mengikut stail masing-masing. Dikombinasikan dengan potongan Sequine Lace di bahagian dada dan mempunyai dua pilihan corak Sequine Lace yang berbeza. Si pemakai akan kelihatan manis dan sopan apabila menggayakan Baju Kurung Mini Suri di Hari Raya 2021. Didatangi dengan 3 warna yang menarik dan mempunyai saiz dari S hingga XL.

 

Baju Kurung Mini Naura 2020 (Taupe & Powder Blue)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Mini Naura)

Baju Kurung Mini Naura diperbuat daripada kain jenis Umo Crepe dan Sequine Lace. Mempunyai potongan baju yang sedikit berbeza dimana di bahagian tepi pinggang baju si pemakai boleh mengikat reben mengikut stail masing-masing. Dikombinasikan dengan potongan Sequine Lace di bahagian dada dan mempunyai dua pilihan corak Sequine Lace yang berbeza. Si pemakai akan kelihatan manis dan sopan apabila menggayakan Baju Kurung Mini Naura di Hari Raya 2021. Didatangi dengan 4 warna yang menarik dan mempunyai saiz dari S hingga XL.