Baju Kurung Moden

Tahun 2020 hampir melabuhkan tirai. Kini tahun 2021 bakal menjelma, berapa bulan lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri tapi ramai yang tertanya dan masih tercari baju raya apa yang trend pada tahun 2021.Salah satunya, busana Baju Kurung Moden yang kelihatan lebih moden dengan gabungan ciri stail pakaian terkini bagi menyuntik kelainan seiring dengan perkembangan zaman.

Baju Kurung Moden digubah mengikut keselesaan si pemakai dan tidak gelobor seperti Baju Kurung Tradisional, stail pakaian seperti garis leher, lengan dan sarung telah dipelbagaikan fesyennya.Untuk peminat pakaian Baju Kurung Moden yang ingin tampak simple dan ekslutif.Kurung Moden Melina merupakan busana pilihan tepat anda.

 

Baju Raya Moden Melina 2020 (Nutmge & Denim Blue)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Moden Melina)

 Baju Kurung Moden Melina adalah 'Baju Kurung Moden labuh' yang dipadankan dengan kain potongan duyung dan mengunakan kain jenis Toyobo Cotton yang lembut dan selesa untuk si pemakai.Terdapat saiz dari S hingga XL, Kurung Moden Melina hadir dalam 5 warna yang menarik buat anda.

 

Baju Raya Moden Lace Cassia 2020 (Baby Pink & Maroon)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Moden Lace Cassia)

 Baju Kurung Moden Lace Cassia dijahit mengunakan kain french lace yang ekslutif  dengan kehalusan scallop yang menawan di bahagian bawah baju dan hujung lengan.Terdapat bahan pelapis (lining) kepada material utama supaya dapat memberi lebih keselesaan kepada pemakai.Didatangkan dengan pelbagai saiz daripada XS hingga XL dan 5 pilihan warna yang boleh dipadan sedondon seisi keluarga.

 

Baju Raya Fishtail Daphne (Emerald Green & Nude)

 

Klik disini untuk koleksi Baju Raya 2021 (Baju Kurung Fishtail Daphne)

Baju Kurung Fishtail Daphne adalah 'Baju Kurung Moden labuh belakang' yang dipadankan dengan kain potongan duyung dan mengunakan kain jenis velvet satin yang lembut dan selesa untuk si pemakai.Didatangkan dengan pelbagai saiz daripada S hingga XL dan 4 pilihan warna yang boleh dipadan sedondon seisi keluarga.